Ovitki za iPhone 7 Plus in Samsung Galaxy Note 7

Danes je že skoraj da čudno, če vas mobilni telefon nima ovitka. Ovitki za mobilne telefone so zadnje čase namreč zelo popularni, ne le zaradi funkcije, ki pomeni zaščit mobilnega telefona pred udarci in praskami, temveč tudi zato, ker ovitek za mobilni telefon deluje kot neke vrste modni dodatki. Ovitki za mobilne telefone so si sicer lahko kar različni, nekateri so bolj klasični in preprosti, medtem ko so drugi pisani in imajo na sebi veliko detajlev oziroma vzorcev. Sama ponudba ovitkov za mobilne telefone je sicer res da pestra in široka, ampak ni vedno moč najti ovitka za vsak mobilni telefon v vsaki trgovini. Jaz imam v lasti Samsung Galaxy Note 7 in ob nakupu telefona sem kar razmišljala, kje bom dobila ovitek za ta telefon. Prijateljica ima iPhone 7 Plus in je ovitek za svoj telefon našla veliko hitreje, saj so na splošno ovitki za iPhone veliko bolj razširjeni oziroma sem jih opazila v različnih trgovinah, medtem ko za Samsung Galaxy Note 7 nisem našla neke pestre ponudbe ovitkov.

Zato sem se odločila, da tudi na spletu preverim ponudbo ovitkov za mobilni telefon Samsung Galaxy Note 7. Zelo hitro sem našla spletno trgovino Etuizamobi.si, kjer lahko na enem mestu najdete povsem različne ovitke za zelo različne mobilne telefone. Ovitke za Samsung Galaxy Note 7 sem našla zelo hitro, saj je spletna trgovina zelo pregledna. Kmalu sem si izbrala priljubljen ovitek in ga dodala v košarico. Nato pa sem preverila še ponudbo ovitkov za iPhone 7, da bi kupila en ovitek tudi prijateljici za darilo. Tudi ovitkov za iPhone 7 je bilo kar nekaj. Tako sem kupila ovitek za Samsung Galaxy Note 7 in iPhone 7 Plus ovitek.

V kolikor tudi vi potrebujete ovitek za Samsung Galaxy Note 7, iPhone 7 ali pa kateri koli drugi mobilni telefon, vam priporočam, da tudi vi obiščete omenjeno spletno trgovino.