Lepota in moda

Naredite si malo reklame

Kakovosten promocijski tekstil je odlična reklama! Puloverji ali majice z napisi ali imenom vašega podjetja in jakne ali kakšno drugo oblačilo z logotipom vaše blagovne znamke predstavljajo odlično možnost kot darila za promocijo tako rekoč na vsakem koraku. Cenovno ugodno lahko takšne promocijske majice, puloverje in druga oblačila kupite v veliki količini na spletni strani Habeco.si. Velika količina pri nakupu vam omogoča, da tudi kakovosten promocijski tekstil lahko dobite po nizki ceni. Tako bodo zadovoljni tako tisti, ki bodo dobili vaš promocijski tekstil, kot tudi vi, saj za lepo darilo ne boste odšteli veliko denarja.

Promocijski tekstil kot poslovno darilo

Svojim zaposlenim, poslovnim partnerjem ali strankam lahko podarite kakovosten promocijski tekstil, ki predstavlja odlično darilo. Gre namreč za zelo uporabno darilo, ki ga bo vesel prav vsak, hkrati pa si z njim lahko naredite nekaj reklame. Na izbrani promocijski tekstil lahko date natisniti ali izvesti logotip oziroma ime svojega podjetja, po želji pa lahko dodate še kaj drugega. Tako lahko izbirate med naslednjimi možnostmi, ki predstavljajo odlična poslovna darila prav za vse priložnosti:

  • majice s kratkimi in dolgimi rokavi ter brez rokav
  • različne polo majice
  • puloverji, jopice in brezrokavniki
  • flisi, softshelli, različne jakne in bunde
  • raznolika športna oblačila
  • delovna oblačila
  • otroška oblačila
  • nogavice, kape in drugi dodatki

Preberite si še naslednji članek: Kdaj se najbolje obnese digitalni tisk na majice

Direktni digitalni tisk na majice je tehnika, ki se uporablja za tisk barvnih “color” motivov in grafik s prelivajočimi barvami. Barve so ekološko neoporočne in so primerna tudi za otroška oblačila.

Obdarite tudi svoje zaposlene

Velikokrat podjetja o darilih razmišljajo kot o nečem, kar bodo podarili svojim strankam ali poslovnim partnerjem ter s tem posredno ali neposredno poskrbeli za boljše poslovanje. V resnici pa je zelo lepo, če podjetje v prvi vrsti darila podari tudi svojim zaposlenim in njihovim družinskim članom. Promocijski tekstil se v ta namen odlično obnese.

Z njim lahko razveselite svoje nove sodelavce, ki šele začenjajo svojo pot v vaši firmi. Prav tako bodo kakovostnega oblačila z logotipom podjetja veseli vsi, ki odhajajo v pokoj, pa tudi vsi ostali. Podarite jih lahko ob različnih priložnostih. Dobra priložnost je na primer tudi team building, na katerem vse svoje zaposlene obdarite z enakimi oblačili, da bodo do podjetja čutili še večjo pripadnost. Vedeti morate namreč, da je vlaganje v svoje zaposlene, zagotovo tudi vlaganje v boljše poslovanje podjetja, s tem pa tudi v boljši poslovni uspeh.