Opremljeni za vsako situacijo – poročna fotografija z najnovejšo opremo

Poročni fotograf mora biti opremljen z najnovejšo opremo, ki mu omogoča, da se spopade s katerokoli situacijo. Na voljo ima dva fotoaparata zrcalno-refleksnega tipa polnega formata in uporablja fiksne objektive, ki zagotavljajo odlične optične zmogljivosti in omogočajo odlične rezultate tudi v slabih svetlobnih razmerah.

Za poročnega fotografa je ključno, da njegove fotografije prebudijo čustva pri gledalcih. Brez čustev v fotografiji ni pravega pomena. Zato je še posebej vesel, da se lahko posvetim fotografiranju porok, saj so prav tam čustva ključnega pomena. Razume, da je pred fotoaparatom včasih neprijetno stati, zato se bo z vsemi močmi trudila, da bo izkušnja fotografiranja sproščujoča in prijetna.

Metoda pri fotografiranju porok temelji na diskretnem pristopu, ki vam omogoča, da se lahko brez skrbi prepustite vsakemu trenutku vašega poročnega dne skupaj s svojo družino in prijatelji. Seveda pa si bo za portretne in skupinske fotografije vzel potreben čas, vendar pa bo poskušal motiti dogajanje čim manj, da bo lahko ujela čim več pristnih trenutkov.

Poročni fotograf rad raziskuje nove kraje, zato je na voljo kjerkoli v Sloveniji ali po svetu. Če nameravate imeti poroko na eksotični lokaciji, ga kontaktirajte in se boste dogovorili.

Vsak detajl poročnega dne je pomemben.

Kaj pričakovati od najboljšega poročnega fotografa?

Najboljši poročni fotograf običajno dostavijo vsaj 400 obdelanih fotografij, vendar se število fotografij lahko razlikuje glede na izbrani paket in potek samega dogajanja na poroki. Fotografije boste prejeli v digitalni obliki ali na USB ključku v največ dveh mesecih po poroki, medtem ko bo fotoknjiga pripravljena v dveh do treh mesecih. Fotografi bodo izbrali in obdelali samo najboljše fotografije, ki bodo predstavljale vrhunec vašega poročnega dne. Vaše fotografije bodo zaščitene z geslom in bodo dostopne preko spletne galerije, kjer jih boste lahko delili s svojimi svati in prijatelji.

Poleg tega, da vam bo fotograf dostavil čudovite fotografije, je pripravljen tudi pomagati pri iskanju drugih ponudnikov storitev za vašo poroko, kot so make-up artisti in oblikovalci poročnih oblek. Fotograf ima na porokah veliko priložnosti za spoznavanje ponudnikov različnih storitev in bo z veseljem delil svoje izkušnje in priporočila z vami.

Poročni fotograf je strokovnjak, ki uporablja svoje orodje, da bi ustvaril čudovite in večne spomine. Imeti mora čarovniški občutek in oko, ki ga usmerja k drobnim trenutkom, ki jih drugi morda spregledajo. Njegova naloga je, da zajame vajino zgodbo in jo spremeni v nekaj čudovitega. Če si želita najboljših in najlepših poročnih fotografij, je on tisti, ki bo poslušal vajine želje, jih videl in jih izpolnil. Izbrati pravega poročnega fotografa je ključno, da bosta dobila najboljše fotografije, ki bodo večne spomine na vajin poseben dan.