Prednosti in slabosti kegeratorja EdgeStar KC-2000

Prednosti in slabosti

  • Enostavna montaža in uporaba
  • Ko je enkrat pravilno nastavljeno, CO2 in temperatura drži stalno vrednost
  • Veliko priloženih dodatkov pomeni dobro vrednost za vložen denar
  • Ne podpira uporabe prevelikih gumijastih in zaobljenih sodčkov.
  • Potrebna je nastavitev termostata, da doseže želeno temperaturo.
  • Ni notranjega vira svetlobe
  • Nenatančni regulator temperature

Kegerator EdgeStar KC-2000

Mnogi ljudje prisegajo na blagovno znamko Edgestar in resnično obožujejo ta kegerator. Ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno ter zanesljivost. Če boste kdaj imeli težave z njim, bo služba za stranke hitro odgovorila in vam bo pripravljena pomagati pri odpravljanju težav. Najpomembnejša odločitev je, za kaj ga boste uporabljali in koliko prostora imate za to. Če ustreza vašim potrebam, menimo, da je to dobra in zanesljiva izbira za domač kegerator.

EdgeStar KG2000 je naš srednji izbor, za tiste, ki želijo črpati iz večjih sodov in imajo prostor in sredstva za to. Cenovno je uvrščen nekje med kompaktnimi in vrhunskimi izbirami. KC2000 je dobra izbira za nekoga, ki želi dodatno prostornost in hladilno moč, ne da bi porabil ogromno denarja za nekaj z digitalnim nadzorom.

EdgeStar KC-2000 lahko dobite tako v različici iz nerjavečega jekla kot v črni barvi. Obstaja tudi možnost, da jo kupite z eno ali dvema pipama. Zagotovili smo povezave do modelov z eno ali dvema pipama. Lahko si izberete tudi svojo barvo.

Prednosti

Model KC2000 na vašem računalniku izgleda enako kot KC1000, vendar je opazno večji. Ima dovolj prostora, da lahko sprejme vse standardne sodčke velikosti 1/2 in 1/4. In če se odločite za model z dvema pipama, boste lahko uporabili dva Cornelius soda naenkrat!

Zaradi dodatnega prostora je ta veliko bolj prilagodljiv kot KC1000. KC2000 je primeren za ljubitelje piva, ki ne želijo imeti skrbi o tem, ali lahko točijo najboljše pivo iz 20-litrskega sodčka. Primeren je za skoraj vse, kar lahko kupite.