Snežna freza Ariens Deluxe 28 je robustna naprava

Ima zadostno težo na sprednji strani, da drsi po tleh, vendar je dobro uravnotežena, kar pomeni, da lahko srednjo stran privzdignete, če se pred vami najde gruda zamrznjene trave ali kaj podobnega.

Primer stroja, ki ne deluje dobro, je Husqvarna 924HV. Nekje med razvojem modela 924, je Husqvarna na stroj posadila večje pnevmatike, kot je bilo prvotno načrtovano. Mislili bi, da bi to pomagalo pri oprijemu, vendar je v resnici skoraj nepomembno, ko se z njim odpravite na cesto. Ker je celoten stroj zdaj obrnjen navzdol, se ujame na vsako majhno grudo zamrznjene trave.

Težko ohišja iz litega železa z zobniki iz legiranega jekla in sintetično olje L-3 zagotavljajo zanesljivost in daljšo življenjsko dobo orodja. Menjalnik ima 5-letno garancijo. Ariens je zelo ponosen na svoj prednji menjalnik in tako je tudi prav. Ta zasnova bo trajala do konca življenjske dobe snežne freze in je trenutno najmočnejša. Nisem prepričan, ali so dodali zatiče, da bi držali menjalnik, ali samo, da bi podprli težo te škatle, vendar vem, da nikoli ne boste videli, da se gred sprednjega svedra upogne, kot se to zgodi na nekaterih drugih znamkah. Z menjalnikom snežne freze Ariens Deluxe 28 (thehousista.com/ariens-deluxe-28-review/)  lahko “nehote” kam udarite in ne bo se zlomil.

Širina čiščenja: 70 cm. Omogoča hitro čiščenje dovozov in dvorišč z minimalnimi prehodi.

Višina čiščenja: 52 cm. Na trgu je samo ena snežna freza, ki ima višjo sprednjo stran (55 cm)

35 centimetrski impeler s tremi rezili, 35 centimetrski zobat sveder in velika cev za praznjenje.

Bencinska rotacijska kosilnica ima samohodni pogon za hitrejše in bolj učinkovito delo. Primerna je za travnate površine do 1600 m2. Preberi več …