Presenetite najdražjo z žensko uro za rojstni dan

Kvalitetna ročna ženska ura je idealno darilo za žensko, saj ji bo prinašala veselje vrsto let. Lepo in skrbno zbrano žensko uro lahko lastnica kombinira z oblačili in torbico. Elegantno dopolnjuje njen videz, obenem pa ji kaže čas. Izbiramo lahko med novejšimi in starejšimi modeli številčnice. Nekateri novi modeli nimajo številčnice, temveč samo barvno ozadje ali pa ozadje z določeno sliko.

Kvalitetna ročna ženska ura
Kvalitetna ročna ženska ura je idealno darilo za žensko

Prilagodite ženske ure modnemu stilu lastnice

Pomembno je, da ženske ure ne izberemo, ker so všeč nam, temveč ker so všeč bodočim lastnikom. Pred nakupom časomera moramo razmisliti, kakšen stil oblačenja ima slavljenka ter s čim bo lahko kombinirala vse modne dodatke. V kolikor je bolj športno elegantna, izberemo elegantno uro s črnim, rjavim ali sivim paščkom ter klasično zlato ali srebrno številčnico. Novejši modeli nimajo napisanih številk, temveč imajo samo lepe kazalce.

Športno eleganten videz in nakup ure

V kolikor je bodoča lastnica bolj športno elegantna, potem izberimo bolj robustno, a zelo vzdržljivo žensko uro, ki bo odlično delovala tudi v primeru bolj intenzivnih treningov. Novejše ženske ure imajo tanek pašček in veliko okroglo obliko z nežno tipkovnico. Tak stil se poda k vsem športnim in službenim elegantnim oblačilom. Masivna in izstopajoča ura pa je narejena iz plastike in silikonskega paščka ter ima zelo masivno digitalno številčnico. Novi retro modeli so primerni tako za ženske, kot tudi moške.

Službene zapestne ure

Bolj posloven in služben videz ženske ure najdemo v obliki modela s srednje širokim pasom , zlato obrobo številčnice in zlatimi številkami. Hit letošnjega leta so tudi ženske ure v bronasti barvi, kjer je bronasta obroba malce širša, številke in kazalci pa so bolj masivni. Veliko posameznic obožuje tudi modele z rimsko številčnico, saj je le ta bolj elegantna in zanimiva. 

Preberite naslednji članek: Najuporabnejša obutev za ženske

Gležnjarji so izjemno priljubljeni med pripadnicami šibkejšega spola in jih lahko štejemo med najbolj uporabne ženske obutve, saj jih lahko nosimo večinoma ob vsaki priložnosti.

Večno elegantna črna ženska ura

Najbolj elegantna in zanimiva ženska ura pa je vsekakor v izvedbi popolne črnine. Model ima tanek pašček, elegantno številčnico in je v celoti izdelan iz kovine. Tak časomer lahko kombiniramo z vsemi stili oblačenja, saj se poda povsem k vsaki barvni kombinaciji oblačil. Idealna je tudi za ženske, ki ne želijo izstopati in nosijo samo črne barve oblačil. Ta model ženske ure je zanimiv tudi za ženske, ki načeloma nosijo zelo žive barvne kombinacije oblačil, saj jih s črnino ure zelo dopolnijo. 

Preberite si še naslednji članek: Puloverji so lahko oblačila tudi za tople dni