NYX Professional kozmetična linija

Profesionalno ličenje z NYX Professional kozmetiko

Kozmetična blagovna znamka NYX Professional je na trgu prisotna že vrsto let, pri čemer vedno znova navdušuje z izpopolnjenimi, kakovostnimi in inovativnimi ličili. Njihova posebnost je tudi v tem, da izdelki niso testirani na živalih, prav tako pa na živalih niso testirane niti posamezne  sestavine v proizvodih. 

Dolgo obstojna kozmetika s širokim izborom barvnih nians in različnih tekstur se odlična nanaša na vse tipe in tene kože. Za lažje in bolj profesionalno nanašanje ličil pa so ustvarili tudi posebno linijo čopičev in gobic. Med uporabnicami so najbolj znani po korektorjih in pudrih, ki vsebujejo tudi sestavine za vlaženje in zaščito kože pred soncem. Na voljo pa je tudi nekaj izdelkov za nego obraza, kot je negovalno olje in piling za ustnice.

Kozmetična linija ličil za oči

Kozmetična linija NYX Professional ličil za oči nudi palete senčil z različnim številom posameznih senčk, pri čemer je mogoče izbirati med bolj matiranimi in bleščečimi barvnimi niansami.

Kozmetična linija ličil za oči NYX professional
NYX liquid suede

Nekatere palete za oči pa vsebujejo tudi ličila v kamnu, kjer senčke dopolnjujejo osvetljevalci in rdečila za lica. Kozmetična blagovna znamka v liniji ličil za oči nudi še: 

  • Črtala za oči
  • Podlaga za nanos senčil na veke 
  • Maskare 
  • Geli in črtala za obrvi 

Dolgo obstojna ličila za ustnice 

Dolgo obstojne šminke za ustnice so na voljo v svetlejših in kožnih odtenkih ter v odtenkih rjave in temno vijolične barve. Šminke so na voljo v različnih teksturah, kot je tekoča, kremna in žametno mat tekstura. NYX Professional kozmetična linija za ustnice pa vsebuje tudi izdelke, kot so: 

  • Lip glossi
  • Balzami 
  • Črtala za ustnice 

Profesionalno ličenje s kakovostnimi pudri in korektorji 

Kozmetični korektorji za prekrivanje rdečic, aken, podočnjakov in drugih nepravilnosti na koži so na voljo v kremni in tekoči teksturi. Mogoče pa je naročiti tudi paleto korektorjev. Priljubljen pa je tudi suhi puder s svilnato mehko teksturo, ki hkrati poskrbi za gladko in matirano kožo na obrazu.

Raznolika ponudba tekočih pudrov pa omogoča, da vsaka uporabnica najde ustrezen odtenek, ki je skladen z naravnim tenom kože. V spletni trgovini kakovostne kozmetike na strani www.pinkpanda.de pa lahko naročite tudi druga ličila iz NYX Professional kozmetične linije za obraz. To so predvsem osvetljevalci, rdečila, bronzerji, primerji in fiksatorji nanešenih ličil.