Epson tiskalniki so eni izmed najhitrejših na trgu v izdelavi dokumentov in slik
Tehnologija

Epson tiskalniki za vsako uporabo

Dandanes imamo na izbiro za nakup veliko različnih proizvajalcev tiskalnikov, izmed katerih ima vsak svoje edinstvene prednosti. Le malokatero podjetje pa uživa tako slavo, kot Epson. Temu je tako, saj so laserski in klasični tiskalniki omenjenega proizvajalca narejeni s preprostostjo uporabe v mislih. Že sama oblika njihovih naprav je sestavljena tako, da jih lahko uporabljamo v vsakem prostoru v naši hiši. Poleg tega pa so izredno kvalitetni in imajo nizke stroške vzdrževanja, kar se tiče nakupa kartuš. To so samo nekatere izmed prednosti, če uporabljamo tiskalnik enega izmed najbolj znanih proizvajalcev na svetu.

Tiskanje z izredno natančnostjo

Podjetje Epson obstaja že skoraj 80. let. Med tem časom se je podjetje večinoma ukvarjalo z izdelovanjem skenerjev in razvojem drugih slikovnih računalniških tehnologij. To pa jim je omogočilo, da dandanes uporabljajo svojevrstno tehnologijo v tiskalnikih, ki omogoča izredno natančno tiskanje.

Video: Top 5 Epson tiskalnikov

Tako so Epson tiskalniki tudi eni izmed najhitrejših na trgu v izdelavi dokumentov in slik. To pa jih naredi primerno za uporabo v poslovnih okoljih, kjer je natančnost in hitrost ključnega pomena. Omenjena lastnost tudi zniža stroške poslovanja, saj lahko več ljudi hkrati uporabljat en tiskalnik, saj je ta dovolj hiter za potrebe več uporabnikov.

Ekonomični tiskalnik z nizko porabo 

Moderni načini poslovanja zahtevajo od podjetij, da so bolj okolijsko osveščena. To pa lahko storijo tako, da uporabljajo naprave, ki po nepotrebnem ne porabijo preveč električne energije. Epson da velik poudarek na ekonomičnost samih naprav, ki jih izdeluje.

Multifunkcijski Epson tiskalniki
Epson tiskalniki za domačo uporabo

Tako njihovi tiskalniki preidejo v stanje pripravljenosti, ko jih ne uporabljamo. Ko pa želimo natisniti dokument, pa se naprava hitro zbudi in prične delovati brez zamud.

Manj komponent in manj popravil

Zelo zanimiva tehnologija, ki jo Epson vgrajuje v svoje tiskalnike je ta, da imajo zelo malo komponent. Tako so nekateri mehanični deli združeni z drugimi. To pa zniža možnost zapletov pri delovanju, kar pomeni, da je manj možnosti okvar. Obenem pa je kartuše brez-težavno zamenjati, kar je zelo dobrodošlo. Sam tiskalnik pa lahko poganjamo z originalnimi ali pa poprodajnimi izvedbami kartuš ali tonerjev. 

Moderne tehnologije za povezljivost

Epson vgrajuje v svoje tiskalnike napredne tehnologije, kot je Bluetooth, Wi-Fi, Wi-Fi Direct ipd. Samo programsko opremo pa je tudi možno nadgraditi preko vgrajenega vmesnika. Tiskalnik pa lahko povežemo s spletom z Epson programsko opremo z imenom iPrint in drugimi aplikacijami. Tako lahko tiskamo dokumente, tudi ko nismo fizično prisotni pri tiskalniku in povezani z domačim omrežjem.

Odlične tiskalnike in tiskalniško opremo lahko zasledimo pri podjetju Toner123. Na njihovi spletni strani lahko kupimo tudi veliko različnih kartuš, ki so lahko originalne, nadomestne in obnovljene izvedbe.