Plačevanje parkirnine z mobilno aplikacijo!

Spletna stran www.mobile-park.com je namenjena vsem, ki bi radi našli aplikacijo, ki jim bo omogočala, da si bodo nalagali mobilno aplikacijo, ki omogoča plačevanje parkirnine. Gre za aplikacijo, ki so jo razvili v podjetju Zeleno Mesto d.o.o., ki se nahaja v Kopru. Gre za aplikacijo, ki omogoča plačevanje parkirnine kar na daljavo. Ima številne prednosti, ki jih bomo izpostavili v nadaljevanju tega članka.

Torej, mobilePark mP je aplikacija za parkiranje in kmalu jo boste imeli verjetno tudi vi naloženo na svoj pametni mobilni telefon, saj bo postala tako zelo popularna, kot so postale prav vse podobne aplikacije nekje v tujini. Verjetno se sprašujete zakaj neki je pri nas tako kvalitetna pridobitev prišla šele sedaj.

aplikacija za parkiranje

To je seved dobro vprašanje. Aplikacija za parkiranje je pri nas prišla kasneje kot v tujini, pravega razloga za to pa seveda ne poznamo. Smo ljudje, ki smo navdušeni nad sodobno tehnologijo, toda nikoli nismo razmišljali o tem, zakaj nečesa pri nas še ni, saj verjetno nismo niti vedeli, da aplikacija za parkiranje sploh obstaja. Obstaja nemalo ljudi, ki se vsakodnevno sprašujejo, kako neki je mogoče, da se aplikacija za parkiranje ni razvila že prej. Morda so krive ekonomske razmere, morda nimamo toliko hitrih oz. sposobnih programerjev, so imeli ustvarjalci težave z zakoni oziroma kakšnimi dovoljenji?

Vse to nam pade na pamet, ko pomislimo, da je mobilePark mP aplikacija veliko časa. Seveda je to aplikacija za parkiranje, ki so jo razvili Slovenci, zato lahko od nje pričakujemo zares veliko, saj so jo razvijali naši ljudje in to seveda pomeni, da dobro poznajo problematiko pri nas na tem področju. V kolikor bi se odločili za neko aplikacijo, ki je bila izdelana prvotno za tujino, bi seveda to pomenilo, da bi se morali z njo še nekaj časa ukvarjati, da bi jo morali spreminjati in tako dalje, kar bi seveda za seboj zelo hitro potegnilo veliko stroškov, ki pa si jih verjetno nikoli nihče ne želi. Aplikacija za parkiranje mobilePark mP je namenjena ljudem, ki so veliko na poti, ljudem, ki pogosto svoje vozilo parkirajo na različnih parkiriščih in tako dalje.

Pomembno je pogosto le to, da se aplikacija za parkiranje mobilePark mP zaenkrat še ne pojavlja ravno na vseh lokacijah po Sloveniji. Seveda se bo s časom to moralo spremeniti, saj gre za izvrsten sistem in ta aplikacija za parkiranje bo zelo verjetno v prihodnosti imela še zelo veliko uporabnikov, tako da vsekakor je prav, da se jo čim prej predstavi širši javnosti, saj bodo le tako lahko prišli do večjega števila prenosov, kar je seveda pogoj za to, da postanejo kar se le da uspešni.

Aplikaicja za parkiranje je narejena tako, da lahko z njo plačujete kjerkoli in kadarkoli. Tudi če vam opravkov ne uspe urediti takoj, lahko podaljšate parkirnino, saj vam aplikacija za parkiranje to enostavno omogoča. Omogoča vam tudi, da se plača z SMS, kar je seveda prav tako zelo dobro, saj je plačevanje z SMS parkiranje nekaj, kar je prav tako v porastu in zelo v modi. Pri nas v Sloveniji je ogromno ljudi, ki še ne poznajo te super aplikacije mobilePark mP, zato resnično upamo, da bodo kaj kmalu prišli večji medijski oglasi, da si bo čim več ljudi to aplikacijo naložilo na svoj mobilni telefon.