Ena najlepših WC školjk z vključenim kotličkom

Izgled straniščne školjke naj bi bil zelo eleganten in visokega razreda. Prva misel, ki vam bo padla na pamet, ko jo zagledate, je domišljija. Toto je vzel najboljše iz svojih preteklih modelov in jih združil v ta model Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree . Izkaže se, da je to ena najlepših straniščnih školjk z vključenim kotličkom. In namesto kotlička, ki je videti, kot da ni na pravem mestu, se pri tem modelu zelo lepo ujame s celotno obliko.

Za konec so tu še kromirani deli, ki lepo nadgradijo odličnost tega izdelka. Školjka ima tudi zelo lepo razmerje med težo in dimenzijo. Toda kaj je luksuzna straniščna školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree brez funkcij? Z vgrajenim mehkim sedežem, ki stoji na mestu in ne pada, bodo kupci zadovoljni. Prav tako bodo zadovoljni z močnim splakovanjem, ki odstrani odpadke v kratkem času in brez velike porabe vode.

To je ena izmed najboljših metod za učinkovito rabo vode, s katerimi se boste srečali v tem cenovnem razredu. To morate videti, da bi verjeli. Tudi v primerjavi z vsemi tekmeci v tem cenovnem razredu ima ta straniščna školjka čudovit videz in lastnosti, ki vas bodo navdušile. Poskrbite, da boste kupili enega, preden se zaloge zmanjšajo.

Mnenje – Straniščna školjka TOTO Eco

Najboljše lastnosti

Straniščna školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je ADA skladna in sestavljena iz enega kosa. En kos pomeni hitrejši transport, manj težav pri namestitvi in lažje čiščenje. Brez dodatnih razpok in lukenj, ki se pojavijo pri dvodelnih ali večdelnih straniščnih školjkah. Zato je tudi manj možnosti, da bakterije najdejo prostor za rast. Čaka vas tudi manj čiščenja.

Uporaba dvojnega ciklonskega sistema za splakovanje je poslastica in resnično deluje kot sila narave pri odpravljanju odpadkov. Z uporabo moči vode in gravitacije lahko ta školjka doseže maksimalno moč z samo 4,8 litri na splakovanje. Ta majhna zahteva po količini vode vključuje tudi popolno čiščenje posode, tako da ne ostane nobenih delcev in počisti vse v enem splakovanju.