Prednosti prenosnega grelnika vode Eccotemp l5

Nastavitve po meri

Uporabniki lahko enostavno določijo temperaturno preko kontrolnih gumbov; temperatura je odvisna tudi od nastavitev tlaka. Količina tlaka iz vodnega vira je zelo povezana s temperaturo in pretokom. Če ste zaskrbljeni, da voda tekla skozi celo noč, se Eccotemp L5 samodejno izklopi po 20 minutah dela.

Vsi deli grelnika so odstranljivi. Medtem ko proizvajalci vedno zagotavljajo zapletene priročnike, lahko večino ugotovite sami. Prepoznavanje ustreznih komponent in njihovo povezovanje traja nekaj minut in vaš zunanji tuš je pripravljen. Grelnik Eccotemp l5 morate le povezati s propansko jeklenko in šobo. Po ustrezni namestitvi je nadaljevanje avtomatsko. Ko voda steče skozi napravo, sproži gorilnike in se zmanjša, ko voda teče ven. Dosleden pretok vode v vaši hiši je pomemben pri učinkovitosti prenosnega grelnika vode brez rezervoarja.

Prenosljivost

Če imate radi avanturo in ste v skrbeh, da boste morali uporabiti hladno vodo iz jezera, je ta naprava za vas. Kupite ta izdelek in pozabite na geografske omejitve.

Med vsemi grelniki vode je Eccotemp L5 najprimernejši, če imate radi aktivnosti na prostem. Prilagodljivost in cenovna dostopnost te opreme je neprimerljiva. Propan in funkcija brez rezervoarja ga uvrsti med najboljše.

Iščete grelnik vode, ki ga lahko vzamete kamorkoli?

Preizkusite prenosni grelnik vode Eccotemp L5 z zunanjo prho. Samo namestite ga in pritrdite na cisterno za propan! Takoj dobite vročo vodo.

Eccotemp L5 je najpopularnejši med trenutno razpoložljivimi prenosnimi grelniki vode brez rezervoarja. Za svojo nizko ceno dobite več kot štiri litre vroče vode na minuto in nikoli je ne bo zmanjkalo. Gorilniki se samodejno prižgejo takoj, ko zaznajo pretok vode. Poleg tega je vse, kar potrebujete za namestitev, vključeno v škatlo.

Torej, kako deluje? Odprite pipo, nastavite na želeno temperaturo in izberite želeni tlak vode iz različnih nastavitev toka. Tako preprosto je.

Eccotemp L5 segreva vodo od 35 do 65 stopinj in ima hitrost pretoka od 3 do 6 litrov na minuto.