Kakšnega okusa je Bulletproof kava?

Če mene vprašate – priporočam, da zaužijete BP kavo, vendar je ne bi uporabil za popolno nadomestilo zajtrka.

BP kava je odlično orodje za premagovanje vaših slabosti. Je tudi pijača, ki hitro izboljša vaše razpoloženje in zagotavlja potrebno energijo za težke dni.

Kakšnega okusa je BP kava?

BP kava je kot bogata, kremasta in orehova kava z mlekom. Ima bogat okus z rahlim dotikom masla. “Bulletproof« kava ima zagotovo neverjeten okus, vendar se morate na njega navaditi podobno kot na pitje destilirane vode.

Poleg tega je enostavna za pripravo (recept za BP kavo je spodaj), ni popolnoma nezdrava, gre za pijačo iz naravnih sestavin, ki svoje obljube izpolni.

Vendar pa še vedno verjamem, da je pitje BP kave namesto uživanja jutranjega zajtrka precej nezdravo. V glavnem zaradi pomanjkanja hranil, ki jih vaše telo prejme s pitjem kave. Kofein je tudi nevro-stimulant, zato lahko postanemo odvisni od prekomernega pitja. Ne skrbi me samo fizična zasvojenost. Govorim o pomanjkanju tistega občutka, ki vas spremeni v vsemogočne superheroje, ko boste prenehali s pitjem tega močnega jutranjega eliksirja, kot ga sam imenujem.

Pr iskanju člankov o BP kavi, nisem mogla najti znanstvenih raziskav o tem, ali je pitje kave priporočljivo ali škodljivo. To, kar lahko najdete, je nekaj zgodb ljudi, ki so ga poskusili, isto kot jaz, in delili svoje izkušnje z drugimi. Na to se lahko zanesemo.

Torej, če je vaša prehrana uravnotežena in živite (bolj ali manj) zdrav način življenja, pitje BP kave vsak teden ne pušča nobenih negativnih stranskih učinkov.

Toda bodite previdni – imeli boste ogromno energije. Poskrbite, da jo boste pametno uporabili.

DA pitju »Bulletproof« kave, ampak ne vsak dan.