GreenWorks 25302 je ena izmed najbolj prodajanih brezžičnih kosilnic

Uporabniki vrtne kosilnice GreenWorks 25302 uživajo v dejstvu, kako enostavna je za manevriranje. Ta potisna kosilnica ima ohišje iz lahkega polimera. Velike 4 Ah in majhne 2 Ah baterije so litij-ionske. Litij-ionske baterije so običajno lažje od drugih akumulatorskih baterij za dano zmogljivost.

Kupci so pohvalili tudi enojni mehanizem za nastavitev višine. Nekateri so trdili, da je to najlažja prilagoditev, ki so jo kdajkoli uporabili.

Druge pozitivne pripombe so bil namenjene ravni hrupa kosilnice. Če iščete kosilnico, s katero lahko kosite ponoči in nikogar ne motite, potem je vredno razmisliti o GreenWorks 25302.

GreenWorks 25302 50cm G-MAX 40V Twin Force je je ena izmed najbolj prodajanih brezžičnih kosilnic v ZDA, vendar je njen sloves upravičen?

Kosilnica Twin Force ni izjema za nekatere pomanjkljivosti. Če iščete kosilnico, ki je zasnovana tako, da pogosto kosi zelo dolgo in debelo travo, to verjetno ni pravi model za vas. Če pa želite brezhibno brezžično kosilnico, ki omogoča dodaten čas delovanja (trditev, ki temelji na povratnih informacijah strank), vam bo GreenWorks 40V litij-ionski sistem ponudil tisto, kar iščete.

Omeniti je treba, da ima kosilnica tudi funkcijo varčevanja z energijo, ki je zasnovana tako, da poveča čas delovanja in trajanje baterije. S to funkcijo hitrost vrtenja rezil ne bo vedno enaka. Ko kosite debelejšo travo, se bodo vrtele hitreje.

Brez baterij kosilnica tehta le 20 kg. Zadnja kolesa so premera 25 cm. S svojo lahkotno zasnovo in velikimi kolesi na zadnji strani lahko pričakujete, da bo ta stroj enostaven za potiskanje tudi po težkem terenu. Zložljiv ročaj je obložen s peno za več udobja.