Ovitki za pametne telefone Gizzmo

Dandanes še vedno veliko število uporabnikov mobilnih telefonov ne zaščiti svoje naprave z ovitkom. To je lahko katastrofalno, saj nam en ponesrečen padec lahko močno poškoduje telefon. Tako poči steklo, se odkruši rob, poškoduje kamera ali pa naprava popolnoma preneha delovati. Pri obrambi pred takimi poškodbami nam lahko pomagajo ovitki za telefon Gizzmo. Narejeni so, da zaščitijo kritične komponente ter druge občutljive dele našega mobilnika ter olajšajo njegovo vsakodnevno uporabo.

Padci na tla so nevarni

Večini telefonov, ki potrebuje popravilo, je bila škoda narejena s padcem na tla. To se lahko zgodi vsakemu, saj trenutek nepazljivosti pomeni, da napravo nehote izpustimo iz rok. V tem primeru dostikrat poči steklo, odleti kakšen gumb ali pa se naprava noče več prižgati. Do tega pride zaradi tega, ker močan udarec hitro poškoduje notranje in zunanje komponente. 

Ovitki Gizzmo pa so narejeni, da našo mobilno napravo ščitijo pred:

  • Padci na tla
  • Odrgninami, ki jih lahko pusti groba površina
  • Vlagi, ki lahko sčasoma preide v notranjost naprave

Izboljšajmo izgled našega telefona

Nekateri modeli pametnih telefonov so lahko dokaj nezanimivi na pogled. Da bi jim izboljšali občutek uporabe, jih lahko opremimo z ovitki za telefon Gizzmo. Tako dodamo našemu telefonu malo prestiža s katerim bo izgledal veliko bolje. Ovitki Gizzmo obstajajo v mnogih barvah in stilih, tako da si lahko ustvarimo unikaten izgled telefona. 

Poleg tega pa nam ovitki zagotavljajo:

  • Bolj čvrst oprijem
  • Lažje upravljanje z gumbi za prižiganje naprave in druge funkcije
  • Večjo stabilnost na različnih površinah

Zavarujmo svojo napravo proti praskam

Tudi, če smo izredno pazljivi z uporabo našega telefona, se sčasoma na njem pojavijo praskice in odrgnine. Temu je nemogoče ubežati, če ne uporabljamo zaščite, saj je naš telefon vsak dan izpostavljen različnim nevarnostim. Z ovitki za telefon Gizzmo pa se lahko ubranimo praskam na ohišju ter gumbih, kar pomeni, da:

  • Bomo v prihodnosti telefon lažje prodali, saj bo ocenjen na večje vrednost, ker nima prask
  • Ne bomo potrebovali kupovati novega ohišja, ker je staro preveč popraskano
  • Bo naš telefon izgled odlično tudi po več letih uporabe

Omenjene ovitke za mnogo različnih mobilnih telefonov lahko najdemo na spletni strani www.gizzmo.si. Obenem pa si lahko na omenjeni strani ogledamo ponudbo zabavne elektronike in mnogih dodatkov za mobilne naprave.