Velika izbira dnevnih regalov

Pri opremljanju svojega doma ali drugih objektov smo zelo pozorni na vsak kos pohištva, ki ga postavimo v določen prostor. Še posebej pa je to pomembno za prostore, ki so nekoliko manjši. Če vanje postavljamo pohištvo neprimernih dimenzij, s tem sebi in niti prostoru nismo naredili nikakršne usluge. 

Še posebej veliko pozornost pri opremljanju pa dajemo prostorom, kjer se pogosto nahajamo, ker si v njih želimo dobro počutiti. Med takimi deli našega doma je zagotovo dnevni prostor, ki mu ponavadi odmerimo tudi nekoliko več površine. Pomembno vlogo v tem delu doma imajo regali. 

Klasični regali za dnevno sobo so med bolj priljubljenimi, vse pogosteje pa v trgovinah s pohištvom najdemo precej bolj sodobne regale, ki včasih spominjajo še na kaj drugega.

Regal rustikalnega videza 

Če nimate prave ideje, kje bi lahko izbirali med kakovostnimi regali za dneve sobo, vas vabimo v priljubljeno spletno trgovino, kjer vas bodo poleg regalov postregli še z drugimi vrstami pohištva. 

Med bogato in pestro ponudbo regalov za dnevno sobo boste naleteli na dnevni TV regal rustikalnega videza. Narejen je iz kakovostnih materialov in sodi v linijo Nikol. Regali za dnevno sobo te vrste so značilno po mehkem zapiranju, dobavljivi pa so v barvni kombinaciji bora in bele barve. 

Pri izbiri dnevnega regala morate paziti na ustrezne dimenzije, torej na širino, višino in globino. Dnevni TV regal Nikol je širok 159 cm, visok 51 cm in globok 55 cm. Če regal povsem ustreza dimenzijam, ki jih potrebujete vi, in če vam je tak videz regalov všeč, regal lahko naročite kar po spletu, kjer si ga lahko tudi natančneje ogledate. Spletna trgovina vam poleg zelo natančnih opisov ponuja povsem realne slike. Te vam omogočajo še hitrejši nakup posameznega kosa pohištva. 

Še drugi kosi pohištva 

V spletni trgovini, kjer imajo regali za dnevno sobo posebno mesto, pa boste lahko izbirali še med drugimi kosi pohištva za prav vse dele vašega doma. Med njimi boste naleteli tudi na nekoliko nenavadne, a zanimive in lepe kose, kot so na primer police v obliki satovja. Če vam je taka oprema bolj všeč od klasične, potem je čas, da jo postavite tudi v svoj dom.